tirsdag den 5. februar 2013

Første døgn i Dubai

Vores første døgn i Dubai har været et fantastisk spændende, men også et rigtigt krævende døgn! Vi landede i Dubai sent mandag aften, blev hentet af Peter og kørt til hans lejlighed i Sulafa Tower ved Dubai Marina (det ligger lige ved palme-øerne i vandet) på 69. etage - dejlig lejlighed og flot, flot udsigt! Vi fik dog grundet tidsforskellen kun sovet 5 timer, for vi skulle tidligt op i dag og ind til Guld-Souk'en i Deira-området. En souk er et form for marked, som handler med bestemte varer, hvilket f.eks. kan være guld/diamanter, krydderier, tekstiler, madvarer osv.

Efter et par timer tog vi tilbage til lejligheden, hvor vi blev hentet i en firhjulstrækker og kørt ud til ørkenen, 45 min. fra vores lejlighed, sammen med en lille gruppe. Vi fik tørklæder om hovedet, og herefter var vi klar til en viiiiild "Desert Safari"! Vi kørte med fuld fart op og ned ad sandbunkerne med solnedgangen i baggrunden. Efter det første kvarter begyndte kvalmen dog at træde ind - men heldigvis fik vi lige en pause og så solen gå ned over sandet, inden vi tog videre mod barbecue-dinner. Her fik vi også redet på kameler og spiste sammen med andre "Desert Safari"-gæster. Det var lækker mad, og bagefter kunne vi slappe af og se underholdning i form af show og mavedans.

Så det har været en lang dag, og nu skal vi lige have et bad og så direkte i seng, så vi er klar til i morgen, hvor vi skal ned til Dubai Marina (et super hyggeligt område med en masse restauranter), til Dubai Mall og op i verdens højeste tårn, Burj Khalifa!


Kæmpe kys og knus herfra Dubai :)


Udsigten fra lejligheden mandag aften d. 04/02-13, da vi ankom
Udsigten fra lejligheden næste morgen
  
Udsigten fra lejligheden

Indgangen til Guld-Souk'en

Lille udsnit af den store mængde guld på souk'en

Klar til Desert Safari!
Desert-Safari, wuhu!
Ikke helt tryg ved situationen...








Barbecue-spise-pladsen
Første kamel-ride!

Our new friend <3

2 kommentarer:

  1. Hold op, tøser - I har allerede oplevet meget. Fed og meget informativ rejsebeskrivelse. Det er så dejligt for jer - sidder med et kæmpesmil om munden. Pas godt på hinanden. Knus mor Helle

    SvarSlet
  2. Hvor er jeg bare jelly, det ser jo rigtig lækkert og sjovt ud! I ser så glade ud, håber i nyder det piger! 1000 kys fra Mie <3

    SvarSlet