onsdag den 6. februar 2013

"Venedig", strand, Burj Khalifa og shopping!

Vi har haft endnu en FED, men laaaaang og travl dag. Vi stod tidligt op og tog mod et lille område/kvarter der hedder Souk Madinat Jumeirah, hvilket kan sammenlignes med en mini udgave af Venedig. Her var både små hyggelige restauranter, kanaler, lokale boder/souks og med udsigt til Burj Khalifa. Efter længere søgen fandt vi ud af at komme til stranden 'Jumeirah Beach' hvor vi nød de 27 grader samt den blå himmel hihi :D

Efter stranden tog vi til Burj Khalifa - verdens højeste tårn på 829 meter med 169 etager. Vi kørte med elevator op til 124. etage (en tur der tog under et minut!). Her nød vi den flotte udsigt, inden vi tog ned igen og fandt en restaurant ved Dubai Mall med god udsigt til springvands-show. Herefter stod den på shopping til kl 22, og derfor blev det sen aftensmad i lejligheden.

Generelt hernede er folk rigtig venlige og man bliver ikke set skævt til som turist, hvis man blot overholder og respekterer deres kultur, hvilket bl.a. vil sige at have tøj der dækker skuldre og knæ. Vores overordnede indtryk af byen indtil videre er virkelig positivt, og det virker til, at Dubai lever efter det slogan, der hedder "alt er muligt". Man kan svømme med delfiner, stå på ski og ride på kameler inde for samme døgn, hvis man lyster!

Kl. er nu 02:00 og vi skal i seng! I morgen har vi endnu en dag med et stramt program inden vi ved aftentid rejser videre til Vietnam.

Peace out
Souk Madinat Jumeirah/"Venedig"-området
Souk Madinat Jumeirah/"Venedig"-området
Med Burj Al Arab (verdens højeste hotel) i baggrunden

Souk-shopping!




Lines fine fund fra souken
Jumeirah Beach & Park
Verdens højeste tårn - Burj Khalifa
Udsigten fra Burj Khalifa

Ude foran Dubai Mall - venter på springvandsshow!

1 kommentar:

  1. Kære Trinner og Line - hvor ser det altså bare dejligt ud - og en dejlig rejsebeskrivelse - det giver virkelig et godt indtryk af, hvad I oplever. God tur til Vietnam :-) Knus og Kram fra mor Helle

    SvarSlet